Pikalainat ovat edullisimpia lainoja

Pikavipit ovat helpoiten saatavia ja edullisimpia markkinoilla tarjolla olevia lainoja. Pikavippi tai vippi voi olla jopa tuhansien eurojen suuruinen, mutta pienempään tarpeeseen voit ottaa esimerkiksi 20 euroa lainaa ilman vakuuksia – saat juuri sen suuruisen lainan kuin itse tarvitset. Pikalainoille annetaan myös maksuaikaa hyvin joustavasti, ja saat sitä aina muutamista päivistä jopa 12 kuukauteen.

Pikalainapalvelut tarjoavat helposti lainaa netistä, joten voit hakea lainaa ilman vakuuksia vaikka kotisohvalla istuessasi. Palvelut eivät edellytä, että sinulla olisi vakituinen työsuhde tai tulot, toisin kuin esimerkiksi pankit tekevät. Pikalainojen hakuprosessissa ei ole muutenkaan mitään turhaa byrokratiaa, eikä sinun tarvitse esimerkiksi lähettää mitään liitteitä tai soittaa palveluun, josta haet lainaa.

Useimmat palvelut vaativat hakijoiltaan vain täysi-ikäisyyttä sekä moitteettomia luottotietoja. Jos haet kulutusluottoa pankista, voi pankki vaatia sinulta mm. tiliasiakkuutta ja vakuuksia lainallesi.
Sen lisäksi, että pikavippi on helpompaa saada, kuin kulutusluotto pankista, tulee se myös edullisemmaksi. Pikalainoille kuluja tulee keskimäärin 25 senttiä jokaista lainattua euroa kohden, kun pankkilainoille kuluja tulee 80 senttiä jokaista lainattua euroa kohden. Jos siis etsit edullista lainaa nopeasti, hae pikalaina.

Pikavipeistä tehty syntipukki kaikenlaisiin ongelmiin
Mihin tarkoitukseen lainaa netistä haetaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *