Säästä rahaa vertailemalla vippisi

Monet ihmiset kyselevät eri keskustelufoorumeilla, mistä he voisivat löytää edullista lainaa heti. Kysymys on sinänsä hyvä, sillä tietysti lähes poikkeuksetta edullisin laina on se paras vaihtoehto. Ainoa vain, että keskustelufoorumit eivät yleensä ole se kaikkein järkevin tapa etsiä halpaa lainaa netistä. Netissä toimii nimittäin monta hyvää vippivertailu –sivustoa, jotka ovat listanneet luotettavimmat ja edullisimmat vippipalvelut samalle sivustolle.

Vippivertailusivustoilta voit kätevästi etsiä itsellesi sopivinta lainaa eri hakukriteereillä, kuten lainan määrän, takaisinmaksuajan pituuden, ikärajan, hakemuskulujen ym. perusteella. Vertailut ovat myös täysin puolueettomia, joten esimerkiksi lainoista aiheutuvat piilokulut ovat yleensä huomattavasti selkeämmin ilmoitettuna kuin itse lainapalveluiden sivuilla.
Hyvä vertailusivusto, jota itse olen käyttänyt paljon, on http://pikavippii.fi. pikavippii.fi sivustolta löytyy erittäin helppokäyttöinen lainavertailu ”pikavippivertailu” –välilehdeltä. Vertailuun mennessä näkee oletusarvoisesti 50 euron lainat edullisimmasta alkaen, mutta lainaa voi hakea myös muilla summilla. Hakuehdot saa järjestettyä täysin oman mielen mukaisesti mm. lainasummien tai vuosikorkojen mukaisesti, joko pienimmästä suurimpaan tai toisin päin.

Lisäksi sivustolta löytyy paljon erittäin kattavia esittelyitä eri lainapalveluista. Esittelyt löydät ”Pikalainapalvelut” osiosta. Tällä hetkellä esittelyitä näyttäisi olevan tasan 60 kappaletta, mutta sinä aikana kun olen ko. sivustoa seurannut, on uusia esittelyitä tullut lähes päivittäin. Lisäksi sivustolle tulee parhaat vippiuutiset, joissa kerrotaan esimerkiksi eri pikalainapalveluiden järjestämistä kilpailuista ja muista mielenkiintoisista vippeihin liittyvistä asioista. Sivustoa siis päivitetään jatkuvasti, joten sen tiedot on aina ajantasaisia. Se on erittäin tärkeä ominaisuus lainavertailu sivustolla.

Mitä pikavipit oikeasti ovat?
Pikavippi

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *